1. Indien je nog geen Binance account hebt, maak er dan hier een aan.

2. Klik rechtsboven op het mannetje in een cirkel en vervolgens op "API Management"

3. klik op "Create API" , kies voor "System generated" en vul vervolgens een naam (label) voor je API sleutel in, bv Mula

4. Je zal dan moeten bewijzen dat het je eigen account is door te klikken op "Send code" en de email code over te typen.
    Ook dien je mogelijks via je authenticator app de tijdelijke code in te voeren.

5. Klik op het "edit restrictions" naast de nieuwe api key om deze nieuwe API key vervolgens te wijzigen.

6. Duid volgende vinkjes aan om rechten te geven op je API sleutel aan onze bot:
    Enable reading
    Enable Spot & Margin trading
    Vink NIET het vinkje "Enable withdrawals" aan

7. Vink aan "Restrict access to trusted IPs only"

8. Ga in Mula.pro naar add bot / edit exchange en kies voor Binance, je krijgt dan de benodigde IP adressen te zien.
    Kopieer deze.

9. Plak deze IP's indentiek zo in het extra veld dat verscheen in Binance om de I

10. Bewaar de API sleutel en kopieer zowel de API Sleutel als de API secret

11. Voer deze 2 sleutels in op Mula.pro na het kiezen voor Binance.

De bot zou nu toegang moeten hebben tot je Binance account en trades kunnen uitvoeren.

Ps: zorg er zeker voor dat je geld hebt staan in je trading wallet. Het geld in je Binance futures wallet kan niet gezien of gebruikt worden door de bot.