Een API-key is een code die wordt gebruikt om WarriorTradingBot met uw Bitvavo account te laten communiceren.

Hoe maak ik de API-key aan?

Open de bitvavo website: https://bitvavo.com/

Log in op uw Bitvavo-account of maak een nieuwe account aan.

2.Klik rechtsboven op je naam en kies voor "API".

3. Klik op de knop '' Nieuwe API-sleutel aanvragen ''.

4. Voer de API-sleutelnaam in.

5. Laat het veld IP Whitelist leeg.

6. Kies welke machtigingen u aan de API-sleutel wilt toevoegen.

"Trade digital currencies" en "View information" moet AAN staan.

Zorg ervoor dat "Withdraw currencies" UIT staat.

Vul vervolgens uw 2FA code onderaan in vanaf bv uw gsm en klik op bevestigen.Vervolgens krijgt u 2 sleutels (publieke en privé sleutel) dewelke je kan invoeren op WarriorTradingBot.com onder Add bot.

Let op: om een API-sleutel te maken, moet 2FA zijn ingeschakeld.
Als u geen API-sleutels heeft kunnen maken, ondanks het feit dat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, neem dan contact op met Bitvavo door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.