Noot: wij kunnen niet aan je geld! Je geld blijft op je eigen exchange staan.
Onze bot plaatst aan- en verkooptransacties op je eigen exchange.

1. Maak een account aan op Mula.Pro

2. Maak een account op een van de volgende exchanges:
    Bitpanda Pro
    Bitvavo
    HitBTC
    OKEx
    Binance
    Binance.us
    Bitfinex
    Bittrex
    Crypto.com
    Huobi Pro
    Kraken
    KuCoin
    Poloniex

Advies: gebruik geen exchange waarop je momenteel trades plaatst of waarop je cryptomunten wil bewaren.
    Dit beïnvloed de resultaten en grafieken van de bot, waardoor je minder goed je eigen winst kan zien en opvolgen.
    We raden een aparte exchange account aan specifiek voor deze bot.
  3. Zorg dat er geld staat op je exchange. Bij voorkeur EUR of USD. Dit geeft de beste resultaten voor de bot.

4. Maak een API sleutel aan op je exchange.
    Onze bot moet minstens de volgende rechten hebben: Portefeuille bekijken en Trades uitvoeren.

Voorbeeld:
    Bitvavo API sleutels (keys) aanmaken

5. Klik op 'Add bot' binnen Mula.Pro en voeg je API sleutels hier toe.

6. Zet fuel op je bot. Dit verbruikt je bot tijdens het traden.

Opgelet: het kan tot 24 uur duren aan aanmaken van je bot voordat hij begint met traden en voor je de eerste resultaten kan zien.